A nemrégiben feltöltött Eyewear fashion című posztban már írtam arról, hogy mennyire jó lehetőségnek tartom a személyiségünk, stílusunk kifejezését a szemüveg viselésen keresztül. Bár nekem alapvetően nincs szükségem rá, néha mégis szívesen felveszem. Legalább annyira jó kiegészítője az outfitemnek akár egy táska. Sőt, egy szemüveg egyenesen új külsőt kölcsönöz! Én nagyon élvezem, ti kipróbáltátok már?:) Az előző szemüveges bejegyzésben megígértem, hogy megmutatom nekem milyen fazonra esett a választásom, illetve összegyűjtöm a kedvenceimet az Opti24 oldaláról! Lejjebb görgetve tehát linkkel együtt mindent megtaláltok, úgyhogy intsetek búcsút a kontaktlencsének, és elő a szexi szemüvegekkel! Ha pedig van kedvetek még további inspirációs képek után nézni, akkor a kedvenc streetstyle fotósom által készített Faces sorozatot ajánlom figyelmetekbe újra.

N y e r e m é n y j á t é k

Igen! Jól látjátok! Az Opti24 volt olyan kedves és felajánlott egy 23.900 Ft értékű vásárlási utalványt a nyertesnek, sőt minden a játékban regisztráló résztvevő kap egy 2000 Ft-os utalványt! A játék október 16-án este zárul le!

A részvételhez:
1. Regisztrálj az Opti24 oldalán itt: http://www.opti24.hu/blog-reka-adrienn
2. Oszd meg ezt a bejegyzést Facebookon és kedveld a rekadrienn oldalát!

page

Én a Galanta fazont válaszottam “piros” színben (valójában sötét bordó-barnásnak mondanám)
http://www.opti24.hu/szemuveg-galanta-piros

eyewear

Szerintem a tipikus “nerd” stílusú szemüvegek nagyon jók, viszont ha már ilyen alapdarabról van szó, akkor valami érdekesebb színűre, mintára szavazok. Fentről lefelé:
1.  Bremen itt
2. Udine itt
3. Torch itt

 

Outlook

A cateye az abszolút örök kedvencem ha napszemüveg választásról van szó, így miért ne lehetne ezt választani rendes szemüvegként is? Ez a Nizza fazon (itt) mind barna és fekete színben megtalálható napszemüveg változatban is! (Ha dioptriás napszemüvegre lenne szükségetek, akkor a teljes választék az alábbi linken található az Opti24 oldalán: http://www.opti24.hu/napszemuvegek )

 

eyewear1

Kicsit izgalmasabbat is lehet persze viselni, én imádom a lancester normál (itt) és sötétített  dioptriás változatát is! A legalsó szemüveg pedig azonos az enyémmel, csak zöld változatban (itt).

Remélem tetszett a bejegyzés és sok sikert a nyereményjátékhoz! :)