A hajápolás számomra elsőrendű fontosságú, ez valószínűleg a hosszú hajam miatt alakult így (amit még mindig növesztek), szóval igyekszem a lehető legegészségesebb állapotban megőrizni hajszálaimat. De úgy gondoltam haj hossztól függetlenül, mindenki számára hasznos lehet egy ilyen témájú bejegyzés. Én jelenleg ezeket a termékeket használom/imádom:

1. Dove Youthful Vitality termékcsalád
2. Toni & Guy Mélyen Kondicionáló Maszk
3. Gliss Kur Serum Deep-Repair
4. Toni &Guy Hidratáló Fény-Spray
5. Argán olaj

// Taking good care of your hair is extremely important, especially if you have long hair like I do. Currently my favourite products are: 1. Dove Youthful Vitality Hair Series, 2. Toni & Guy Deep Conditioning Mask For Blonde Hair, 3. Gliss Kur Serum Deep-Repair Spray, 4. Toni & Guy Moisturising Shine Spray, 5. Argan oil

IMG_4274

Habár azt írják ez idősődő hajra való, szerintem bárkinek tökéletes, aki egy kis extra ápolásra vágyik. Segít plusz tápanyagokkal feltölteni a hajat, ebben különbözik egy normál sampontól. Az én hosszú hajamnak pedig pont erre van szüksége. Nagy kedvencem a BB krém, ezt nem kell lemosni, száraz és nedves hajra is alkalmazható. Én a hajtöveket elkerülve közvetlen hajmosás után a még vizes hajamra szoktam felkenni, de ha hajvasalás után úgy érzem a hajvégek túl kiszáradtak, akkor is használok belőle egy kicsit. Az eredmény isteni illatú, puha frizura!

// Although it’s for ageing hair I personally think it can be the perfect choice for anybody looking for a little extra care. These products are infused with nutrients, anti-oxidants and Uv-filter. The BB-Cream works like magic! This makes my hair soft, nourished and it leaves a wonderful smell!

IMG_4271

Hetente/ két hetente egyszer használok egy kifejezetten szőke hajúaknak való kondicionáló pakolást. Ez  táplálja, ragyogóvá teszi a hajat és összességében segíti megőrizni az egészséges kinézetet. Szerintem nagyon fontos jó minőségűt választani, hiszen ezekkel lehet tényleg valamilyen hatást elérni, valóban ápolják a hajat, nem csupán felszínesen, ideig óráig.

// I use this deep conditioner about once a week, just to make sure my hair stays  strong and looking healthy.

IMG_4278

A Gliss Kur spraykért egyszerűen oda vagyok! Jelenleg lila színben (erősen igénybevett haj) vettem meg, de mindig váltogatom. Elég nehéz kifésülni a hajamat, de ez segít! Pontosan azt tudja, ami rá van írva: azonnali kifésülhetőség, lágy, sima haj. Én ennél jobbat még nem találtam, évek óta folyamatos használója vagyok.  Bár azt hozzá kell tennem, hogy mióta a Dove termékekkel mosok hajat, már önmagukban azok is könnyebben fésülhetővé teszik a hajamat, de a Gliss Kur sprayre továbbra is szükségem van. A Toni & Guy hidratáló sprayt teljesen más célból használom. Hajmosások közötti időszakban, amikor már nem érzem elég szépnek, élettel telinek a hajam, fújok rá egy kicsit és voilá, jobban is érzem magam a bőrömben!

// Brushing my hair after a wash is close to impossible for me without this Gliss Kur spray. I’ve been using it for years now and haven’t been able to find anything better yet! I use the Toni &Guy spray inbetween hair washes when I don’t like the way my hair looks. It refreshes my hair and leaves a shiny look.

IMG_4269

Régi nagy kedvencem az argán olaj. Mostanában valahogy kevésbé használom, de muszáj megosztanom veletek! Egyedül a száraz hajvégekre alkalmazom, nem mosom le, mivel nekem teljesen beszívja a hajam, nem lesz tőle zsíros kinézetű. De ha nagyobb mennyiségben a hajhosszra teszem fel, akkor jó pár óráig rajta hagyom, majd hajmosás.

// I haven’t been using argan oil lately for some reason, but still an absolute favourite of mine. I apply it on the dry ends of my hair (just a few drips) before going out or put more on for the whole night and let my hair soak in it before washing it out.

Remélem tudtam pár hasznos tanáccsal szolgálni! :)

IMG_4281