A jelenlegi tomboló hőséget szinte képtelenség elviselni a város falai között. Ha csak lehet, én megpróbálok víz közelében lenni, legyen az tópart, strand vagy akár fürdő. Van néhány nélkülözhetetlen szépségápolási “strand kiegészítőm”. Úgy gondoltam megosztom veletek kedvenc termékeimet, hátha ti is annyira imádjátok majd akárcsak én!

// The best way to deal with this summer heat is to possibly spend as much time by the water, whether it’s by the seaside, lake, or pool. These are some essential beauty products I frequently use for days like these.

IMG_4121

1. La Roche-Posay Fiziológiás Micellás Arctisztító

Néhány hónapja fedeztem fel ezt a csodát. Szavakkal nem tudom kifejezni mennyire elképesztően jónak találom ezt a terméket. Lehet, hogy túlzásnak tűnik amit ide írok, de muszáj kipróbáljátok! A gyógyszertárban lehet kérni kis termék mintát, én így szerettem bele. Azóta anyukám, húgom, néhány barátnőm is rászokott. Na de nézzük miért is olyan imádnivaló. Érzékenybőrre való, alkohol-, szappan-, színezőanyag-, és parabén-mentes. Összetevői alapján csillagos ötös, ez számomra nagyon fontos amikor arcápolásról van szó. Szuper jól tisztít, a sminket és minden egyéb szennyeződést lemos, frissítő, tiszta érzést hagy maga után. Egy kis személyes történetet is fűznék ehhez: nem rég voltam sátorozni pár napra. Sátor, strand, forró napsütés, por… nem tesz jót az arcbőrnek, ezt mondanom se kell. Legalább naponta 3x áttöröltem ezzel a vízzel az arcomat, és mire hazaértem, legnagyobb meglepetésemre, szebb lett a bőröm, mint előtte.

// La Roche-Posay Physiological Micellar Facial Water is absolutely my personal favourite in keeping my skin clean and fresh. It’s alcohol-, soap-, colorant-, paraben-free. Perfect for every skin type.

IMG_4122

2. Victoria’s Secret Shimmer Mist

Ez lényegében egy csillámos testpermet. A leírás alapján szilva&frézia illatú, de egy biztos, hogy nagyon kellemes. A nyári hőségben bármilyen body spray jól esik, hiszen felfrissít, jó illatú. Nekem ez a jelenlegi kedvencem, mivel szép arany csillogást ad a bőrnek.

// This body spray has a wonderful smell, which refreshes and makes your skin glow.

IMG_4131

3. EOS ajakbalzsam

Mandarin ízesítésű, fényvédővel ellátott ajakápoló. Kell ennél több? Egyetlen baj van vele, sajnos itthon nehéz beszerezni. Ehelyett azt ajánlom, hogy ajakápoló vásárlásakor nyáron mindenképp figyeljetek oda arra, hogy tartalmazzon fényvédőt. A szánkat is óvni kell a káros napsugaraktól!

//  Tangerine flavored lipbalm with SPF 25. The best way to protect your lips against those harmful sun rays.

IMG_4124

4. Toni&Guy Moisturising Shine Spray

Hidratáló fény-spray. A napozás és a medence klóros vize erősen szárítja  a hajamat, így én szeretek hidratáló sprayt fújni rá a nap folyamán. Nem csak ápol, de kellemes illatot és ragyogást is kölcsönöz. Hazafelé indulás előtt, mindig használom, e nélkül nem is vagyok hajlandó elhagyni a strandot.

// Sun and water tend to dry my hair a lot, so I find it important to take care of it throughout a day spent on the beach. This spray moisturises and adds shine while providing a nice fragrance.

IMG_4123

5. Toni&Guy Száraz Sampon

A legjobb barátom a nehéz percekben. Mióta használok száraz sampont, sosem érzem koszosnak, ápolatlannak a hajamat. Még akkor sem ha akár 4-5 napig nem tudtam megmosni. Kihagyhatatlan termék a Beach beauty essentials posztból. Ha haza indulva nincs már affinitásod a közös zuhanyzóban letusolni és hajat mosni, akkor csak állj be a tükör elé, fújd be a hajtöveket leginkább, dörzsöld jól át, és már kész is vagy!

// This Dry Shampoo is my abolsute best friend! Whenever I don’t have time or simply I’m just too lazy to wash my hair, this is what I use to make my hair look fresh no matter what!

IMG_4130

6. Toni&Guy Sea Salt Texturising Spray

Magyarra fordítva textúráló spray tengeri sóval. Nem hittem a szememnek, de tényleg tökéletes tengerparti hatású loknikat gyárt! Az én hajam alapvetően hullámos, de ez nem egyenlő azzal, hogy szép rendezetten is áll. Előző esti hajmosás után csak lefeküdtem aludni, így reggel muszáj volt valamit kezdeni a helyzettel. Kipróbáltam, és a hajam fél perc alatt gyönyörű lett. A csúnya összevissza hullámaimat, szépen tincsekbe rendezte, és még az illata is klassz! Ha a mindennapok során is szeretsz Hawaii szörfös frizurát viselni, akkor ez remek kiegészítő a strand mellett a városba is.

// I could hardly believe how perfectly this spray worked. If this doesn’t give you the beach waves you want, nothing will. Although I have to admit my hair is naturally wavy this spray actually creates nice looking wavy locks.

IMG_4106

IMG_4116

A nap káros sugaraival szemben nagyon fontos jó minőségű fényvédő termékeket használni! Azt semmiképp se felejtsétek otthon. Hamarosan arról is készítek egy bejegyzést. :)

// Using sunscreen is extremely important! Never forget about that. I’ll make a whole post about that soon. :)