Living in Paris

I live in Paris for almost 3 months, time passed so quickly! I’m in love with this city, more than words can describe. Living here feels exactly the same as it shown in the movies, commercials. The vibe of the city is amazing. There’s a café on every corner, always filled with people. Morning, afternoon, night, doesn’t matter. Just enjoy your life and each others company. Life never stops here, neverever (at least compared to Hungary). I was honestly surprised on the fact, that people are actually out and drinking at a café after midnight during the week days. The metro is just as packed at night too as in the afternoon. This city is just so lively and never runs out of programmes. But besides this, you can find cool parks to relax, read, enjoy the sun. A lot of people cycling in the city, most of them using the Velib, which is seriously the best way to get around. The lovely feeling of riding a bike through Paris can’t be compared to anything.

Lassan 3 hónapja lakok Párizsban, elképesztő milyen gyorsan telik az idő. Imádom ezt a várost, legszívesebben ide költöznék örökre. Pont olyan érzés itt lakni, mint amit a filmekben, reklámokban láthatunk. A hangulata magával ragad. Minden sarkon egy kávézó, mindig tele emberekkel. Reggel, délben, este, nem számít. A lényeg, hogy élvezik az életet és egymás társaságát. Soha nem áll meg az élet. Őszintén én meglepődtem, mikor azt tapasztaltam, hogy hétköznap hajnalban is látok embereket kávézókban ücsörögni, borozgatni. Bármilyen késő éjjel is menjen haza az ember, a metró  hajnali fél 1-kor is pont annyira tele van, mint délután 1-kor. Van egy állandó nyüzsgés, a város soha nem fogy ki a programokból. De emellett van egy nyugodt oldala is a városnak. Rengetegen járnak ki a parkokba olvasni, napozni, relaxálni. Ha szép az idő, akkor mindenki biciklire pattan. Nincs is annál jobb érzés, mint napsütésben keresztül bringázni a Szajna felett, és gyönyörködni a városban.

Ezek a képek még ősszel készültek, mostanra azért már itt is hideg van.

IMG_1311 IMG_1299 IMG_1296 IMG_1883 IMG_1726 IMG_1732 IMG_1372 IMG_1367 I hope my new friends don’t mind that I uploaded this photo here. It’s just so cute, I had to.

IMG_1701 IMG_1350 IMG_1295 IMG_1307 Párizsban van egy Velib nevezetű bicikli hálózat, a legjobb! Semmiképp se hagyjátok ki ha erre jártok, de erről még fogok írni.:) // Velib is the best way to get around the city! Don’t miss it if you are here!

1 comment so far, add yours!

  1. szia!
    pár napja találtam rá a blogodra, elképesztő hogy milyen szép helyen laksz! szívesen cserélnék veled, nagy álmom Párizs.. egyébként az outfit fotóid is nagyon tetszenek!:)
    xx, Flóra
    http://lapapillonnoire.blogspot.hu/

Leave your comment!

*