All black. Even my make-up is smoky. I wasn’t meant to be wearing all black and flat shoes, but when I stepped out of the door in a red skirt and high-heels, I realised this wouldn’t be comfy enough hahaa. So I did a very quick change, and I’m so happy I did. Sometimes I’m just not in the mood for heels. In the end ballet flats turned out to be the perfect shoes for this fashion show…. But this will be the next post’s topic.:)
About my outfit: this top is from the new H&M collection. You can get it in two colours, I need the beige one too! As I tryed it on I fell in love with it. It’s so comfy, sexy and easy to match with almost everything.

Úgy látszik mindig sikerül teljesen feketébe öltöznöm. Még a sminkem is füstös fekete lett. Valójában nem így terveztem. Eredetileg egy piros szoknyában és magassarkúban mentem volna, de amint kiléptem az ajtón, éreztem hogy ez így nem lesz jó, nem elég kényelmes mára. Úgyhogy villámgyorsan átöltöztem, hálistennek. Néha nem igazán van kedve az embernek magassarkúban mászkálni. Mindemellett a divatbemutatón kiderült, hogy a balerina cipő bizonyult a legjobb választásnak. Ráéreztem. De erről és az Elle Fashion Showról bővebben a következő bejegyzésben olvashattok.:)
A szettemről pedig még annyit mondanék, hogy a rajtam lévő top a H&M új kollekciójából van. 2 színben kapható, én biztos beszerzem a másikat is. Szerelem első látásra, illetve próbálásra. Kényelmes, szexi és gyakorlatilag bármivel fel lehet kapni.

IMG_6670 IMG_6667 IMG_6674 IMG_6700 IMG_6701 IMG_6703 IMG_6704 IMG_6671

Photos by Brigi (Fashion Feeds Me)

Top – H&M
Trousers – Secondhand
Shoes – from Italy